Keresés ebben a blogban

6.7.12

IMF/EU-tárgyalások - Július 17-én kezdődnek a tárgyalások - Mi lesz a szabadságharccal?

Az MTI közölt egy olyan hírt,melyet még egy évvel ezelőtt el sem lehetett volna képzelni ' A magyar kormány tárgyalást kezd az a gyarmatosító IMF-el' Ezt hogyan tudja megmagyarázni Orbán Viktor a szabadságharcos  Békemenet tagjainak? Nem ez a mérvadó' Orbán Viktor az ország érdekeiért teszi.Egyszerűen kifejezve: kell az IMF pénze ' A szabadságharcot felejtsük el ' Fontosabb a jövőnk' Orbán Viktor feláldozta a szabadságharcát az ország érdekeiért. Ezért dicsérni kell '

Brüsszel, 2012. július 6., péntek (MTI) - Július 17-én Budapesten megkezdődnek Magyarország pénzügyi tárgyalásai az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) - jelentette be pénteken Brüsszelben az Európai Bizottság szóvivője.
    Olivier Bailly üdvözölte a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény pénteken elfogadott módosítását. Bejelentette, hogy az uniós javaslattevő-végrehajtó testület megszünteti a jegybanki függetlenség kérdésével kapcsolatban Magyarország ellen korábban indított kötelezettségszegési eljárást.
    A szóvivő közölte, hogy az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank és az IMF küldöttsége e hónap 17-én kezd megbeszéléseket Budapesten.

Nincsenek megjegyzések: