Keresés ebben a blogban

5.3.12

Kabátlopási ügybe keveredett Románia' Nem lehet mindenki mellett egy Vlad Țepeș !

                         A  romániai  kabátlopási  ügyön  röhög  a világ ' Az  köztudott,hogy  sok  a lopások  száma  nagy  Romániában.Ez  nem  okoz  meglepetést.azzal  védekezhet  Románia,hogy  nem  mindenki  mellett  egy  Vlad  Țepeș,aki  később  mint  Dracula  néven  lett  híressé'
Kétszer is ellopták Marvan Sarbel libanoni belügyminiszter kabátját Bukarestben, aki a hét elején, Michel Szulejmán államfő kíséretében töltött több napot a román fővárosban - közölték vasárnap a romániai hírportálok a libanoni Naharnet.com honlapot idézve.
A libanoni portál szerint az esetről eredetileg az Addijar című arab nyelvű újság számolt be, a romániai hivatalos látogatásról hazatérő küldöttségtől szerzett értesüléseire hivatkozva.
A libanoni belügyminiszternek először akkor tűnt el a kabátja, amikor részt vett a román államfő által Michel Szulejmán elnök tiszteletére adott díszvacsorán. Marvan Sarbel távozáskor már nem találta meg a ruhatárban felöltőjét. Az incidensről Basescu elnököt is értesítették, aki állítólag egy új kabáttal ajándékozta meg a libanoni minisztert.
A libanoni lap szerint azonban az ajándék kabátot is ellopták egy másik vacsorán, és a libanoni belügyminiszter másnap felöltő nélkül fagyoskodott az ismeretlen katona emlékművénél rendezett koszorúzáson. Ekkor már Michel Szulejmán elnök kért újabb, immár harmadik kabátot a libanoni belügyminiszternek.
Forrás : http://hvg.hu/vilag/

Nincsenek megjegyzések: