Keresés ebben a blogban

15.5.12

Így ér véget a Született feleségek

Világsiker volt a Született feleségek amerikai sorozat.Volt,mert befejeződött. Sok országban még fut.Hogyan fejeződött be ? Így :
Az eltelt években a Lila akác közben élő feleségek életét alkoholizmus, betegségek, hűtlen férjek forgatták fel. A forgatókönyvírók azonban boldog véget szántak nekik.
Talán csak Karen McCluskey (Kathryn Joosten) lett az egyetlen kivétel, de a rákban szenvedő szereplő is úgy hunyt el, ahogy szerette volna: otthonában, békésen. Bree Van de Kamp (Marcia Cross) megmenekült az ártatlanul magára vállalt gyilkosság következményeitől: Karen ugyanis közbelépett, és átvette tőle a terhet. Karen foglalta össze a széria legfőbb üzenetét is: a Lila akác köz nemcsak egymás mellett álló házakból áll, valójában egy olyan közösség életébe tekinthettek be a nézők, amelyben az emberek vigyáznak egymásra.
Bree-t nemcsak felmentették, még kedvezőbb fordulatot vett bírósági ügye: összejött helyes ügyvédjével. Lynette (Felicity Huffman) és Tom (Doug Savant) házassága rendeződött, Renee (Vanessa Williams) és Ben (Charles Measure) viszontagságos esküvői előkészületekkel fokozta a hangulatot, Susan (Teri Hatcher) lánya, Julie pedig megszülte kisbabáját. Romantika, születés és halál - keserédes befejezéssel zárult a vasárnap adásba került epizóddal a népszerű sorozat.
A Született feleségek első évadának fináléja harmincmillió nézőt ültetett a képernyő elé. A sorozat hét Emmy-díjából hatot az első szezonban nyert el. Az utolsó évad átlagos nézettsége 8,5 millió volt hetente.
Szerző: MTI 

Nincsenek megjegyzések: