Keresés ebben a blogban

28.11.11

Fidesznek ingyenreklám a köztévében '

                     Én  nem  éltem  a Rákosi  korszakba.Nem  éltem  az  56-os  forradalomkor. De  éltem  a  Kádár  korszakba.Akkor  volt  szokás  a  köztévében  reklámot  csinálni  a  hatalomnak.De  most  hasonlóan  érzem  magam.A  köztévét  nem  nagyon  nézem.Miért?A  kedvenceimet  kirúgták .Van  még  néhány  műsor,melyet  nézek  a  köztévében.A  Fideszt  lehet  mindenhol  látni.Ők  győztek.Nekik  jár  a  tisztelet.A  köztévében  mindent  megtehetnek.Az  alábbi  eset  a  kádári  korszakot  juttatja  eszembe 'Vagy  tévedek?

Gazsó L. Ferenc az MTVA vezérigazgató-helyettese e-mailben szólította fel munkatársait arra: kiemelten kezeljék a történész új kötetének bemutatóját.


Gazsó L. Ferenc, az MTVA vezérigazgató-helyettese
Fotó: MTI / Kovács Attila
„Kezeljük kiemelten Gereben Ágnes könyvbemutatóját” – erre utasítja egy múlt hét szerdán írt és nemrég kiszivárgott e-mailben Gazsó L. Ferenc, az Magyar Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgató-helyettese Papp Dánielt, az MTVA hír- és hírháttér-, közéleti és dokumentumműsorokért felelős főszerkesztőjét, Bánki Ilonát, a Magyar Televízió kulturális főszerkesztőjét és Liptay Katalint az mr1-Kossuth rádió munkatársát.
„Dani, kérlek, hogy a Híradót, Krónikát is mozgósítsd, valamint Tamásék hívják be Ágnest a Ma reggelbe. Továbbá kérem, hogy a kulturális műsoraink megfelelően foglalkozzanak a könyvvel, illetve az eseménnyel” – olvasható a vezérigazgató-helyettes levelében. Úgy tudni, a könyv bemutatójának kiemelt kezelésére Dobos Menyhért, a Duna Tv vezérigazgatója kérte Gazsót, aki a szerdai e-mailjét Gereben Ágnesnek is továbbította.
Tovább : http://fn.hir24.hu/itthon

Nincsenek megjegyzések: