Keresés ebben a blogban

26.11.11

Matolcsy nem az igazat mondta ' Neki lehet '

Matolcsy nem  az  igazat  mondta  a  közgazdászokkal  való  megbeszélés  után.Megint  a  jót  mondta.A  rosszat  elhallgatta.Nem  lesz  gazdasági  növekedés  a  közgazdászok  szerint.Matolcsy  ragaszkodik  az  1,1%-os  növekedéshez.Matolcsy  jó  pártkáder  volt  1989  előtt  is.Most  is.Csak  hát  nagyon  rossz  helyzetben  van  az  ország.Matolcsy  mondhat  bármit.Neki  szabad.De  mit mondanak  a  leminősítésről ?Sokan  még  fel  sem  fogják  vagy  ne  is  értik 'Csak  ne  legyen  késő ' 


”Úgy tűnt, hogy Matolcsy az egészből nem ért semmit” – mondta a konzultációról egy neve elhallgatását kérő résztvevő. Nem mutatott megbánást, nem volt önkritikus, de a megbeszélést követő sajtótájékoztatón elhangzottakkal ellentétben a forrás szerint arról sem volt szó, hogy hadjárat lenne Magyarország ellen. A résztvevő szerint ők éppen azt magyarázták a miniszterelnöknek, hogy ezek a gazdasági folyamatok nem spekulációs támadások következményei. Ezt egy a konzultáción résztvevő másik forrás is megerősítette.
Mint arról korábban beszámoltunk, pénteken délután a miniszterelnök és a nemzetgazdasági miniszter tizenegy közgazdásszal folytatott megbeszélést. Matolcsy György az ezt követő sajtótájékoztatón nem sok újdonságot mondott, illetve több esetben másképp számolt be az eseményről, mint arra az eseményen részt vevő közgazdászok emlékeznek.
Tovább :http://hvg.hu/gazdasag/




Nincsenek megjegyzések: