Keresés ebben a blogban

26.11.11

Jaj a rendetlen magyaroknak ' Saját rendfenntartó csapatot irányíthat Kövér a Házban '

Jaj  a  rendetlen  magyaroknak 'Mert  nem  mehetnek  a  Parlamentbe  akármikor 'Meg  lesznek  motozva.Ki  lesznek  kérdezve.És  ki  tudja  még  milyen  eljárás  alá  lesznek  vonva 'Kövérnek  igaza  van ' Ha  rendetlen  magyarok  sok  bajt  és  zajt  okoznak  a Parlamentbe,akkor  ne  is  engedjék  be.Ott  vannak  a  Jobbikos  képviselők  akik  mindenféle  fegyverrel  járkálnak  a  Parlamentbe  és  lehet,hogy  Kövér  életére  törnek. Ott  vannak  a  külföldi  ügynökök,akik  ki  tudja  milyen  küldetésbe  vannak.A  legveszélyesebbek  az  újságírók.Ezeket  ki  kell  tiltatni,mert  lejáratják  a  parlamenti  képviselőket,a  kormány  tagjait.Sőt  még  videókat  és  fotókat  készítenek,melyeket  nyilvánosságra  hoznak.Már  eltelt  22  év  a  Köztársaság  kikiáltása  óta.A  magyar  nemzet  morálja  sokat  romlott.Ez  látszik  a  Parlamentbe.Ideje  rendet  csinálni 'Van  pénz  és  ember. Kövérnek  igaza  van 'A  Parlamentbe  rend  lesz 'Nagyon  szépen  leírtam  cenzúra  nélkül,mert  soha  nem  voltam  a  Parlamentbe.Már  bánom.Remélem,hogy  majd  engem  is  beengednek.Olvassák  el  az  alábbi  cikket ' 


Önálló házőrség vigyázhatja jövőre a rendet a parlamentben és garantálná a mindenkori házelnök biztonságát – a hvg.hu értesülése szerint ezt tartalmazza a Kövér László stábja által kidolgozott sarkalatos törvénytervezet. A csapat a parlamenti beléptetést felügyelő és a házelnök védelmét ellátó rendőrökből verbuválódhat, tovább gyengítve az elsorvadásra ítélt Köztársasági Őrezredet. Kövér velük regulázhatná meg a botrányt keltő képviselőket is.

„Korábban is volt házőrség, a dualizmus végnapjaiban, éppen az ellenzék folyamatos botrányai miatt. Eddig ezzel nem kellett foglalkozni, de itt vannak az új idők bajnokai, akik semmilyen normát nem ismernek el. Egyébként nem kizárólag képviselőkről van szó, ma a Parlamentbe gyakorlatilag bárki besétálhat” – mondta a Magyar Hírlapnak november közepén adott interjújában Kövér László, miért tartja szükségesnek egy különálló, a házelnök felügyelete alá tartozó őrség létrehozását.
Önálló őrség vigyáz majd Kövér biztonságára
Fotó: Stiller Ákos

Kövér László - megregulázná a hetvenkedő képviselőket
Fotó: MTI / Kovács Attila
 
Zagyva György Gyula szamurájkodik az Országgyűlésben
Fotó: MTI - Illyés Tibor

Hátratolt helyőrség
A Köztársasági Őrezred feladatkör a második Orbán-kormány felállása óta folyamatosan zsugorodik. A kormányfő korábbi testőre által irányított Terrorelhárító Központ tavalyi létrejöttével a miniszterelnök és a köztársasági elnök védelme elkerült a KŐ-tól, szeptemberben pedig indoklás nélkül menesztették az őrezred két vezetőjét, Kardos Imrét és Sevcsik Lászlót.
A kormány tavaly november 10-én úgy döntött, hogy a parlament kupolatermében található koronát sem a KŐ fogja őrizni, ezt a feladatot a honvédség kapta meg. Jövő évtől az államfői palotát sem a KŐ védi, hanem arra a hadsereg kötelékéből önálló Palotaőrséget szervez a kabinet. A hvg.hu korábban arról írt, hogy januártól a Köztársasági Őrezred maradék részét és feladatait beolvasztják a készenléti rendőrségbe, ám információink szerint az átszervezés anyagi háttere még nem biztosított, így a KŐ beolvasztása is csúszni fog.
Teljes cikk : http://hvg.hu/itthon/



 

Nincsenek megjegyzések: