Keresés ebben a blogban

14.1.12

Január 21-én Budapestre jön az egész ország ?Orbán mellett fog tüntetni az egész ország ?

                       Mi  lesz  január  21-én ? Az  egész  ország  Budapestre  jön  tüntetni  Orbán  mellett ? A  szervezők  szerint  óriási  tömeg  fog  jönni  Budapestre,hogy  Orbán  és  a kormány  mellett  tüntessen.Sőt  még  a  határontúlról  is  jönnek.Jó  lesz  ha  a  Budapest  lakosai  felkészülnek,mert  ez  a  nagy  tömeg  lebéníthatja  a  közlekedést  Budapesten  és  környékén. Tarlósnak  is  jóvá  kell  hagynia  és  kell  segítse  a  tüntetőket.Még  jó,hogy  21-én  lesz  a  tüntetés,mert  még  működik  a  BKV.Azt  nem  tudom,hogy  a  sok  traktor  és  autóbuszok  hol  férnek  el ,de  a  hatóság  megoldja.Nagy  hideget  jósolnak  a  meteorológusok.Semmi  akadály  nem  lesz,hogy  a  minden  idők  legnagyobb  tömegtüntetése  legyen  a  Békemenet  Magyarországért .Friss  információk  a  Facebookon :Békemenet Magyarországért- Facebook csoport. Csak  a  március  15-i  Fidesz  demonstráció  fogja  felül  múlni .Mint  mond  erre  az  ellenzéki  civil  mozgalom  egyik  vezetője ?
Árok Kornél, a Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke elárulta, sem ellentüntetést nem szerveznek, sem csatlakozni nem szeretnének a békemenethez.

A szakszervezeti vezető kifejtette: "tavaly március 15-e óta a fizetett bértüntetőknek nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget". Vonuljon fel az a 27 százalékos ÁFA mellett, aki szeretne, mi biztosan nem fogunk - fogalmazott Árok Kornél.


Forrás  és  kép : http://www.stop.hu/belfold/ 

                                        Felhívás 
Fontos tudnivalók a Békemenetről

A vidékről érkező autóbuszok a Hősök tere melletti Felvonulási téren tudnak parkolni. A BRFK illetékeseinek tájékoztatása szerint mód van arra is, hogy az autóbuszok a rendezvény végén a Kossuth tér melletti Néprajzi Múzeum mellé érkezve várják az utasokat. Ezt a lehetőséget a rendőrség a helyszínen, a Felvonulási téren tisztázza az erre igényt tartó gépkocsivezetőkkel. Mivel az előjelzések szerint igen nagy számú autóbusz érkezik, a belvárosi utasfogadásra csak adagokban lesz mód. Célszerű ezért azoknak, akik e lehetőséggel élnek, hogy e szándékukat még az autóbuszon tisztázzák, s ezt követően lehetőleg mobiltelefonon tartsák egymással a kapcsolatot.

Az időjárási előjelzés mai állása szerint január 21-én, szombaton délután -3 fok és havazás várható. Ez akár szép és élvezetes menetet is lehetővé tesz. Szélsőséges időjárási helyzet esetén azonban a szervezők B terve lép életbe. Ekkor a rendelkezésükre álló média közvetítésével az érkezőket közvetlenül a Kossuth térre hívják, ahol néma tüntetés lesz. A rendezvényt csak extrém időjárási helyzetben mondják le, de ennek valószínűsége ebben az évszakban alig több, mint nulla.

Az eredeti terv szerint a békemenet időtartama mintegy másfél óra lesz, amit kellően felöltözve gond nélkül képes bárki teljesíteni. Az útvonal: Hősök tere – Andrássy út – Bajcsy-Zsillinszky út – Alkotmány utca – Kossuth tér. Idősebbek, gyengébb fizikai állapotú egyének természetesen bárhol az útvonal mentén a menethez csatlakozhatnak.

2012. január 12.
Forrás : Békemenet Magyarországért- Facebook csoport

 

Nincsenek megjegyzések: