Keresés ebben a blogban

2.6.12

Őssztől jön a The Voice a TV"- n '

Nem lesz könnyű az RTL Klub dolga az őszi szezonban, ugyanis a TV2 jócskán beerősített az új műsorokban. Az X-Faktor zenei tehetségkutató igen erős ellenfélre számíthat például a The voice című műsorban, amely Amerikában és Angliában hatalmas népszerűségnek örvend.
A TV2 most már hivatalosan is magáénak tudhatja az énekes versenyre a licencet, azonban nem úgy újabb Megasztárra kell számítani. A holland gyökerekkel rendelkező műsor sokkal inkább a már meglévő hangokra koncentrál, nem keres újabb tehetségeket.
Egyszerű zenei szórakoztatás a célja: képzett énekesek mutatják meg, mire képesek. A négytagú zsűri a színpadnak hátat fordítva hallgatja a produkciókat, így maximálisan csak a fülükre hagyatkozhatnak.
Koltay Tamás, a TV2 szóvivője elárulta: dolgoznak az előkészületeken, hiszen valóban megszerezték a sugárzás jogait. A pontos kezdés ideje még nem tisztázott, de nagy valószínűséggel ősztől indul az új produkció – az RTL Klub X-Faktor című műsorával egyetemben.
Az amerikai változatban Blake Shelton country énekes, Christina Aguilera énekesnő, Cee Lo Green énekes és Adam Levine, a Maroon 5 énekese foglal helyet. Arról még nem tudni, Magyarországon kik élvezik majd ezt a megtisztelő szerepet, de egy biztos: akár a zsűriben, akár a színpadon megtiszteltetés lesz helyet kapni.

Az amerikai The Voice hivatalos logója

The Voice USA
Félhet az RTL Klub még azért is a konkurens műsor miatt, mert a szerkesztők között egykori Való Világ- és X-Faktor-szerkesztőket is magukhoz csábítottak a szuperprodukcióhoz. Internetes információk szerint akár 700-800 millió forintos összköltségvetéssel is számolhat a műsor, amely mégis megéri a TV2-nek.
 The Voice
 The Voice honlapja http://shows.ctv.ca/
Négy zsűri háttal ül és hallgatják az énekest'Ha tetszik valamelyiknek,akkor megfordul és a csapatába válassza az énekest,melyet kiképez a döntőig' Biztosan nagy sikere lesz Magyarországon is '
Nézzenek meg néhány videót '











 The Voice  videók >>> itt nézhető '

Nincsenek megjegyzések: