Keresés ebben a blogban

1.2.12

Balhé az Új Színháznál: összeengedték a tüntetőket és a gárdistákat + Videó

                              Kinek  jó  ez  a balhé ? Kinek  használ ? Valószínű,hogy  a  világsajtó  átveszi  ezt  a hírt  és  videót.Tényleg  egy  bóvli  ország  lettünk ? Nem  lehet  ezt  kultúráltan  elintézni ? A  rendőrség  kinek  az  oldalán  van ?Nem  készültek  fel ? Tarlós  most  boldog ? Övé  a  dicsőség '
Mintegy ötszáz magyar antifasiszta tüntetett az Új Színház előtt Dörner György kinevezése ellen. Az eseményt neonáci csoportok zavarták meg, amint azt korábban nyilvánosan bejelentették. A helyszínre érkeztek és a Dörnerék ellen tüntetők közé vegyültek.
Cikk  és  videó : http://atv.hu/cikk/ 


Több, a tüntetést megzavaró szélsőségest állított elő a rendőrség Budapesten az Új Színháznál a Magyar Ellenállók és Antifasiszták (MEASZ) által szervezett demonstrációról szerda este.

A tüntetés kezdete után nem sokkal a helyszínre érkező ellendemonstrálók megzavarták a beszédeket, illetve megpróbáltak nagy számban bejutni a tüntetés helyszínére.
A rendőrség sorfalat alkotott a tüntetők és az ellendemonstrálók között, majd elkezdte kiszorítani az Új Színház előtti területről az ellendemonstrációban részt vevőket. A rendőrök közülük több embert is megbilincseltek és elvitték.
Tüntetés az Új Színháznál
A MEASZ tüntetésen, a Paulay Ede és a Dalszínház utca sarkán mintegy kétszáz ember van jelen, az ellendemonstrálók pedig körülbelül feleannyian lehetnek. A Opera környékén az Andrássy utat rendőrök zárták le, és a környező utcákban is sok rendőr várakozik mikrobuszokban.
A MEASZ az ellen tiltakozik, hogy az Új Színház vezetését február 1-jével Dörner György vette át.
Forrás és videó : http://www.hirado.hu/Hirek/

Nincsenek megjegyzések: