Keresés ebben a blogban

18.2.12

Nézzék a Fábry Show-t ' Ne haggyják el a műsort 'Nézze a helyszinen '

                    Fábry  Sándor  a  pályafutásának  egyik  legnehezebb  szakaszához  érkezett. Az  RTL KLUB-tól  eljött  az  M1-es  csatornához.A  Fábry  Show  nem  nagyon  sikeres.A  legutóbbi  helyszíni  felvétel  alkalmával  sok  néző  otthagyta  a műsort.Ha  lehet  mentsék  meg  a  Fábry  Show-t.Nézzék  a helyszínen  és  tapsoljanak,mert  Fábry  megérdemli.Nézzék  itt  is  a  műsorát ' Most  kell  segíteni  Fábryn '
Fábry Sándor végre olyan műsort készíthet, amilyet akar, de talán a régit a közönség jobban szerette. Így fordulhatott elő, hogy a legutóbbi show felvételének derekán üres székekkel is szembe kellett néznie.
– A műsor nagy része egyértelműen a Malév búcsúztatásáról szólt, ami csöppet sem vicces téma. Így már a bevezető poénok sem ültek úgy, ahogy szoktak. Ezt Sándor is észrevette, mert többször kért zenét a fúvósoktól, hogy legalább az dobja fel a hangulatot. Repülős Gizi üde színfolt volt, de Bereményi Géza és barátai nem kötötték le az embereket. Jó páran el is hagyták a stúdiót, s a kellékesek a beszélgetés után fekete lepellel le is takarták az üresen maradt hátsó sorokat.


Fábryt otthagyták a nézők
Fábry Sándor a padlón érezhette magát, mert új műsora már nem olyan közkedvelt, mint a korábbi
Fotó: Bánkúti Sándor


A felvétel egyébként négyszer is megállt, amire Fábry elmondta, hogy az elmúlt tizenhárom évben összesen volt ennyi hiba. Mindemellett küzdött műsora nevével is, hiszen egyszer Fábry Show-t, máskor Showder-jegyeket említett. A legfurcsább azonban mégis az volt, amikor szinte könyörgött, hogy ne hagyják el még többen a stúdiót az utolsó zeneszám felvétele előtt, egyben nagyon emberi hangon megköszönte az addigi türelmünket is. A végén egyértelműen az volt az érzésem, hogy belefáradt az elmúlt tizenhárom évbe.

Úgy tűnik, hogy a helyszínen nem aratott osztatlan sikert a népszerű showman, ám az első adás nézettsége igen jó volt. Átlagban 741 ezren választották Fábryt, ami a kereskedelmi célcsoportban is kiugró, 13%-os arányt jelent. Tiszta képet viszont csak akkor kapunk, ha meglátjuk a most csütörtöki adatokat is. Ám az tény, hogy egy esztendővel ezelőtt az RTL Klubon még 1,3 millióan nézték a műsort, ami azt jelenti, hogy majdnem megfeleződött a nézők száma.
Teljes cikk : http://www.borsonline.hu/

 

Nincsenek megjegyzések: