Keresés ebben a blogban

7.2.12

Havat lapátoltatnak az Éhségmenettel

                   Mit  érezhettek  az  Éhségmenet  résztvevői  amikor   az  államtitkártól  hólapátokat  kaptak? Vajon  Tállai  államtitkár  úr  nevelő  hatással  volt  a  résztvevőkre ? Az  emberség  fogalmát  tudja  az  államtitkár  úr ?

 
holapatolas_gur_nandorA fideszes államtitkár hólapáttal várta az elcsigázott gyaloglókat Mezőkövesden: van munka, dolgozzanak!
Személyesen Tállai András önkormányzati államtitkár, Mezőkövesd korábbi polgármestere fogadta a Miskolcról hétfőn indult éhségmenet résztvevőit Mezőkövesden, a városháza előtt. A napi penzumot letudó gyaloglókkal közölte, hogy ebben az országban mindenki dolgozhat, aki dolgozni akar, így várja, hogy a menetelést befejezők most felvegyék a munkát, kössenek hivatalos szerződést, s délutános műszakban kezdjék el lapátolni a havat.
„Ezúton üzenem Mezőkövesdről az ország összes munkanélkülijének: holnap reggel menjenek el a lakóhelyük szerinti önkormányzathoz, vagy a helyi Fidesz irodához, s kérjék a munkát, mert az önkormányzati államtitkár szerint van munka, s mindenkinek jut is" – szólította fel a dolgozni akaró magyarokat Gúr Nándor.
Teljes  cikk : http://www.eszakonline.hu/

Nincsenek megjegyzések: