Keresés ebben a blogban

21.2.12

Milyen volt és milyen lesz az Összefogás az államadósságért koncert ?

                         Milyen  volt  és  milyen  lesz  az  Összefogás  az  államadósságért  koncert ?A  koncert  nagyon  jó  hangulatú  volt .Igaz , hogy  kevés  volt  a  néző,de  a  fellépők  a  tudásuk  legjavát  nyújtották.Ők  nagyon  jól  érezték  magukat  a  budapesti  Papp  László  arénában.Miért  foglalkozok  ezzel  a  koncerttel  ismét ?Kaptam  egy  hozzászólást  az  egyik  szervezőtől :
Kedves,hogy a HVG az egész zenei részből csak a gagyi oldalt mutatta! Mi éjt nappallá téve dolgoztunk azon,hogy zeneileg tökéletes legyen az a nap…Szívvel, ingyen és bérmentve! Ennyi publicitással,amit utólag kapott a rendezvény, talán több embert is bevonzhatott volna a dolog. Persze mindannyian tisztában voltunk vele,hogy az államadósság szó hallatán kirázza a hideg a magyar embereket, így talán nem ez a szlogen volt a legjobb ötlet… Mi,énekesek,zenészek nagyon élveztük és aki ott volt (400ember), nagyon jól èrezte magát! Sajnálom ,hogy a Star Jam Session produkció nem tudott több ember előtt megmutatkozni…
                          Teljesen  igaza  van ' A  zenészek  mindent  beleadtak.A  kritika  a  részemről  a  nézők  hozzáállásáról  szólt.Sehogy  nem  tudom  megérteni , hogy miért  voltak  kevesen  a  nézők.Mert  már  néhány  héttel  volt  tudatva  a  közönséggel,hogy  lesz  egy  koncert  a  Papp  László  arénában.Az  is  lehet,hogy  a  főszervező  nem  foglalkozott  a  koncert  reklámjával.A  köztévében  is  volt  reklám.Különböző  cikkek  jelentek  meg  a  médiában :
"Kedves Zenerajongók!

Azért rendezzük meg ezt a koncertet, hogy a hozzájáruljunk országunk államadósságának csökkentéséhez.
Mindannyian segítünk: a szervezők, a fellépők és a közönség.

    A koncert nonprofit alapon jön létre,  a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapjuk.
    A fellépő előadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyűjtéshez.
    A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.
    A tizennégy év alatti látogatók számára a koncert ingyenes, nekik egy 0 Ft-os jegyet kell váltaniuk. Őket arra kérjük, hogy hozzanak magukkal egy ajándékot, amit eljuttathatunk a rászorulóknak.
    Együttműködő partnerünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Ha ti is fontosnak tartjátok ezt a célt, arra bíztatunk titeket, járuljatok hozzá az Alap támogatásához közvetlenül is, akár már a koncert előtt! Ezt kétféleképpen is megtehetitek:

    küldhettek pénzt az Alapnak emelt díjas SMS-sel (a pénz közvetlenül az Alap számlájára fut be)
    vagy közvetlenül banki átutalással a következő számlaszámon: 11707000-22222222-00000000  Az átutalás közleményébe pedig írjátok be: Összefogás Koncert!

Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap honlapja: http://osszefogasazallamadossagellen.hu/

Találkozunk a koncerteken, Győrben és Budapesten!

A Szervezők"
Forrás : http://vastagbor.blog.hu/  

Vélemény  Itt '  

                      Az  előzetes  számítások  szerint  sem  lett  volna  nagy  bevétel.Mi  történt  Budapesten  és  Győrben ?Az  Index  beszámolt  erről  az  eseményről.Láthatnak  egy  rövid  videót. Bővebben  április  7-én  láthatunk  két  egyórás  koncertfilmet  az  MTV-ben.
  

                         Ez  a  koncert  sorozat  nem  áll  le,hanem  tovább  folytatódik  valószínűleg  sok  nézővel .A  következő  állomás  Debrecen  és  Pécs  lesz. Mi  sok  sikert  és  hatásos  reklámot  kívánunk .A  teljes  index.hu  cikket  ITT '  olvashatja és megnézheti a videót' Ha  valaki  nem  tud  elmenni  a  koncertekre  befizethet  bizonyos  összeget  és  olvashat  bővebb  információt :http://osszefogasazallamadossagellen.hu/index 

Nincsenek megjegyzések: